Uitnodiging


Mannendag 2020

 

Broeders,

De voorbereidingen voor de – inmiddels traditionele – Mannendag zijn in volle gang.

Het thema voor deze dag die op 1 februari 2020 zal worden gehouden is ‘Goeie Genade…’

Wim Grandia zal, als spreker de bezoekers meenemen in het thema.


Goeie genade!

Het is één van de kernwoorden van de Bijbel: genade. En dan niet een klein beetje, maar overweldigend en alles overtreffend. Het heeft te maken met niet krijgen wat je wel verdient en wel krijgen wat je niet verdient. Juist voor mannen is het niet altijd gemakkelijk om te leven uit en door genade. Het staat niet alleen haaks op onze prestatie- en beloningscultuur, als man wil je toch ook kunnen vertrouwen op eigen kracht en inzicht. Paulus zegt dat genade het beste zichtbaar wordt in zwakheid. Wat bedoelt hij daarmee? Petrus roept ons op om te groeien in genade. Hoe doe je dat? Hoe kan Gods genade genezing en bevrijding brengen op die gebieden in ons leven waar we dat zo nodig hebben? Hoe kunnen we leren om genade te ontvangen én om genade te schenken? Het één kan niet zonder het ander.


Even voorstellen:

Wim Grandia (58) is twee dagen per week voorganger in Apeldoorn. Daarnaast is hij als coach betrokken bij diverse lokale kerken en christelijke organisaties en spreker tijdens kerkdiensten, evenementen, mannen- en vrouwenconferenties en leiderstrainingen. Wim heeft jarenlang bij de EO gewerkt, waar hij o.a. betrokken was bij de activiteiten van de Ronduitclub en de EO-Jongerendagen. In 2006 is hij begonnen als voorganger in Dordrecht en vanaf 2014 werkt hij vanuit Grandia CPW (Coaching Preaching, Writing).


Met de bovenstaande introductie nodigen wij u 1 februari 2020 uit om dit thema verder te onderzoeken en te luisteren naar wat God ons te zeggen heeft, door deze spreker heen. Elk jaar blijkt weer dat de mannendag in het geloofsleven van de mannen, van grote betekenis is. Daar zijn wij dankbaar voor als bestuur. Maar wij gunnen dat niet alleen u als broeder, maar ook broeders die de mannendag nog niet kennen en bezocht hebben. Daarom vragen we u om deze uitnodiging zoveel mogelijk in uw omgeving te verspreiden. U kunt ook een kennis of vriend meenemen die Jezus nog niet kent.

U kunt zich inschrijven via aanmelden.mcgo@gmail.com  en via onze website www.mcgo.nl graag uw naam, adres, e-mail en telefoonnummer vermelden.

Locatie: kerkgebouw van de Doopsgezinde Gemeente, Dorpstienden 3 te Ouddorp.

Inschrijven en koffie vanaf 08.45 uur, we beginnen om 09.30 en we eindigen na een gezamenlijke lunch met een open einde.

Graag tot ziens op D.V. 1 februari 2020 in Ouddorp!