Uitnodiging

Dag Broeder,

Het thema voor de mannendag 2019 is ‘Tijd-Prioriteit…’

De spreker zal Theo Visser zijn die ons zal meenemen in dit thema.

Het thema van deze mannendag is ‘Tijd-Prioriteit’. We leven in een hectische bestaan. Er komt veel op ons mannen af, mensen maken aanspraak op onze tijd op het gebied van dierbare mensen om ons heen, ons werk, de kerk. Hoe vinden wij in die hectische tijd, tijd voor God en stille tijd. En hoe benutten wij die tijd dan om dichter bij God te komen.

Theo Visser is evangelist en kerkplanter in hart en nieren. Vanaf 1995-2000 waren hij en zijn vrouw Rieneke betrokken bij Stichting Gave. In het jaar 2000 was hij betrokken bij de start van ICF Rotterdam een interculturele kerk een gemeente, gevormd door mensen van over de hele wereld, waarin God centraal staat en aanbeden wordt. Tot 2008 is hij daar voorganger geweest.

Als pioneer is Theo sinds 2012 weer betrokken bij een nieuwe kerkplanting: LEEF! Rotterdam. Een gemeente bestaande uit verschillende communities.

Vanaf 2005 is Theo betrokken bij ICP, een netwerk van interculturele kerkplanting. Met raad en daad wil hij kerkplanters in Nederland bijstaan en ze helpen de struikelblokken die men op het werkveld tegenkomt te tackelen.

Zo werkt Theo enerzijds als ondersteuner, vraagbaak voor kerkplanters en staat hijzelf anderzijds met beide voeten op het werkveld.

De missie waar Theo en Rieneke voor staan is samen te vatten in deze drie punten:
- Zoveel mogelijk mensen volgeling van Jezus zien worden, om vervolgens deel uit te gaan maken van interculturele ‘communities’!
- Zoveel mogelijk interculturele communities te zien ontstaan die samen een beweging worden die zich steeds verder vermenigvuldigt!
- Het Koninkrijk van God te zien groeien en bloeien op allerlei plekken!

Met de bovenstaande introductie nodigen wij u 2 februari 2019 uit om dit thema verder te onderzoeken en te luisteren naar wat God ons te zeggen heeft, door deze spreker heen. Elk jaar blijkt weer dat de mannendag in het geloofsleven van de mannen, van grote betekenis is. Daar zijn wij dankbaar voor als bestuur. Maar wij gunnen dat niet alleen u als broeder, maar ook broeders die de mannendag nog niet kennen en bezocht hebben. Daarom vragen we u om deze uitnodiging zoveel mogelijk in uw omgeving te verspreiden. U kunt ook een kennis of vriend meenemen die Jezus nog niet kent.

U kunt zich inschrijven via aanmelden.mcgo@gmail.com  en via deze website www.mcgo.nl graag uw naam, adres, e-mail en telefoonnummer vermelden.

Locatie: kerkgebouw van de Doopsgezinde Gemeente, Dorpstienden 3 te Ouddorp.

Inschrijven en koffie vanaf 08.45 uur, we beginnen om 09.30 en we eindigen na een gezamenlijke lunch met een open einde.

Graag tot ziens op D.V. 2 februari 2019 in Ouddorp!

Mannencomité Goeree-Overflakkee